You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dagbeleving

Wanneer u nog zelfstandig thuis woont en behoefte hebt aan meer structuur en/of gezelschap dan kunt u gebruik maken van onze Dagbeleving.

Dagbeleving kan ook ingezet worden om de mantelzorger te ontlasten.

’t Buurthuis is een kleinschalige Dagbeleving, die dagelijks zal worden begeleid door twee of drie zorg professionals. Onze deskundigheid ligt voornamelijk op het gebied van Dementie en of Parkinson.

Wanneer u zich aanmeldt maken wij een afspraak voor een kennismakings- / intakegesprek. Als de “klik” er is en wij kunnen de zorg bieden voor uw naaste kunnen we verdere afspraken maken over de gewenste startdatum, wanneer en hoeveel uren u wilt inzetten en hoe het zit met de vergoedingen. De dagbesteding kunt u vanaf 4 uur inzetten, het tijdstip van aanvang en vertrek is flexibel. U kunt dit bespreken tijdens ons kennismakings- / intakegesprek.

Wij stellen de individu in de groep centraal en houden rekening met de specifieke behoeften van elke gast.

Aan de hand hiervan kunnen wij een passende daginvulling aanbieden.
U ontmoet andere ouderen en U kunt meedoen aan activiteiten verspreid over de dag. U kunt hierbij denken aan spel, beweeg activiteiten, uitstapjes, muziek.
Een gezonde voeding is belangrijk, hier besteden we dan ook veel aandacht aan. We koken iedere dag vers. Waar mogelijk en wenselijk kunnen onze gasten mee helpen met de voorbereiding of het koken van de maaltijd. Indien nodig kunt u bij ons ook gebruik maken van een ontbijt. De kosten voor de maaltijd zijn inclusief.
Ons motto is dat we iedere gast een uitdagende dag bieden.