Ons team

teammember1

Monique

Ik ben Monique en probeer met mijn team iedere dag gelukmomentjes uit te delen. Bij ons hoef je niets en mag je "alles". Wij proberen daar in mee te bewegen. Als onze gasten met een lach op hun gezicht weer naar huis gaan, dan zijn wij tevreden. Fijn is, dat we hierdoor voor de mantelzorger ook een momentje van rust creëren.

teammember2

Anna

Hoi! Mijn naam is Anna Willemsen, ik ben 22 jaar oud en ben woonachtig in het mooie dorpje Spijk. Ik heb mijn opleiding tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen afgerond en nu studeer ik Social Work op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik werk nu al zo´n 1,5 jaar bij ´t Buurthuis. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier. Elke dag is weer een uitdaging, wat mijn werk interessant en afwisselend maakt. Vooral het kleinschalige is zo fijn bij ´t Buurthuis, het is echt ons kent ons!

teammember7

Kim

Hallo allemaal, graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Kim, En ik ben actief als begeleidster op de dagbeleving. Wat ik het leukste vindt? Dat is het contact met onze gasten. Het is mooi om onze gasten een fijne dag te laten beleven!

teammember4

Greet

Mijn naam is Greet van Gils, ik ben 62 jaar. Ik ben gehuwd en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben woonachtig in Arnhem. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij `t Buurthuis, wat mij veel voldoening geeft. Mijn hobby`s zijn wandelen, fietsen, zelf kaarten maken en knutselen met allerlei materialen. De visie van het buurthuis spreekt mij erg aan, en ik vind het dan ook leuk en gelijktijdig een mooie uitdaging om onze gasten een gezellige en fijne dag te laten beleven.

teammember5

Ilona

Mijn naam is Ilona, ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Zevenaar samen met mijn hond. Als apotheker van beroep staat zorgen voor anderen centraal, maar ook buiten mijn werk sta ik graag voor mijn omgeving klaar. Op de woensdagmiddag ben ik aanwezig als team ondersteuner en verblijd ik de gasten met mijn glimlach, grapjes en tomeloze energie. Ik nodig de gasten graag uit tot een wandeling, dansje of een goed gesprek.

teammember6

Tessa

Mijn naam is Tessa, ik ben 20 jaar oud en momenteel ben ik nog stagiair. Dit jaar doe ik examen en hierna zal ik hier werkzaam zijn. Met mijn gezellige spontaniteit en enthousiasme maak ik er een gezellige dag van. Wat ik zo leuk vind aan ‘t Buurthuis is dat het zo gemoedelijk is, doen we op uw gemak waar wens naar is.

teammember3

Emmy

Mijn naam is Emmy Langenhoff, sinds 2021 ben ik het team komen versterken als team ondersteuner, momenteel zorg ik 2x p/week voor een gezonde maaltijd en doe de bestelling van de wekelijkse boodschappen. Er wordt rekening gehouden met het menu wat onze gasten lekker vinden. De diversiteit van onze gasten maakt het zo afwisselend er is geen dag hetzelfde.