Ons team

teammember1

Monique

Ik ben Monique en probeer met mijn team iedere dag gelukmomentjes uit te delen. Bij ons hoef je niets en mag je "alles". Wij proberen daar in mee te bewegen. Als onze gasten met een lach op hun gezicht weer naar huis gaan, dan zijn wij tevreden. Fijn is, dat we hierdoor voor de mantelzorger ook een momentje van rust creëren.

e3bd3ffb-2fba-44a7-a0df-c711f77ad03a 2

Anna

Hoi! Mijn naam is Anna Willemsen, ik ben 23 jaar oud en ben woonachtig in het mooie dorpje Spijk. Ik heb mijn opleiding tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen afgerond en nu studeer ik Social Work op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik werk nu al zo´n 1,5 jaar bij ´t Buurthuis. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier. Elke dag is weer een uitdaging, wat mijn werk interessant en afwisselend maakt. Vooral het kleinschalige is zo fijn bij ´t Buurthuis, het is echt ons kent ons!

teammember7

Kim

Hallo allemaal, graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Kim, En ik ben actief als begeleidster op de dagbeleving. Wat ik het leukste vindt? Dat is het contact met onze gasten. Het is mooi om onze gasten een fijne dag te laten beleven!

teammember4

Greet

Mijn naam is Greet van Gils, ik ben 62 jaar. Ik ben gehuwd en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben woonachtig in Arnhem. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij `t Buurthuis, wat mij veel voldoening geeft. Mijn hobby`s zijn wandelen, fietsen, zelf kaarten maken en knutselen met allerlei materialen. De visie van het buurthuis spreekt mij erg aan, en ik vind het dan ook leuk en gelijktijdig een mooie uitdaging om onze gasten een gezellige en fijne dag te laten beleven.

teammember5

Ilona

Mijn naam is Ilona, ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Zevenaar samen met mijn hond. Als apotheker van beroep staat zorgen voor anderen centraal, maar ook buiten mijn werk sta ik graag voor mijn omgeving klaar. Op de woensdagmiddag ben ik aanwezig als team ondersteuner en verblijd ik de gasten met mijn glimlach, grapjes en tomeloze energie. Ik nodig de gasten graag uit tot een wandeling, dansje of een goed gesprek.

f75a536e-8880-4088-9bdf-db5c126bafc7 5

Lisa

Mijn naam is Lisa, ik ben 22 jaar oud en woon in Zevenaar. Momenteel ben ik een half jaar werkzaam als begeleidster op de dagbeleving. Ik vervul deze rol met veel liefde en plezier. Het is voor mij van groot belang dat de mensen met een positief gevoel naar huis gaan, en ik geniet ervan om activiteiten te organiseren zoals wandelen, iets bakken of om een spel te spelen.

ebe9d203-088f-466e-bdb2-360e1814c62d

Ingrid

Hallo, ik ben Ingrid Berendsen. Ik heb jaren als Vigger in de thuiszorg gewerkt. Sinds oktober ben ik werkzaam bij 't Buurhuis. Ik werk hier met veel plezier en ben mij bewust van het feit dat we heel veel voor deze lieve mensen kunnen betekenen. Iedere dag is anders en ieder mens is anders. Maar iedereen in zijn waarde laten en zichzelf te laten zijn, en een glimlach op hun gezicht zien, is voor mij een dankbare dag met voldoening. Doordat we een kleinschalige organisatie zijn, is er voor iedereen persoonlijke aandacht.

Marieke foto

Marieke

Marieke Mijn naam is Marieke Jansen ben 38 jaar en woonachtig in Zevenaar samen met mijn man, drie kids en viervoeter. Na 19 jaar te hebben gewerkt als verzorgende IG in een verpleeghuis. Werk ik sinds mei bij `t Buurthuis. Vind het geweldig dat wij allen tijd voor de gasten hebben, dit komt omdat we zo kleinschalig zijn en echt kijken naar de behoeften van de gasten. Het werken in de zorg is helemaal mijn ding, hierbij werk ik echt vanuit mijn hart en behandel ik de gasten hoe ik het zelf zou willen. Als de gasten genieten, geniet ik ook en ga ik tevreden naar huis. `t Buurthuis is een fijne warme plek om te mogen werken.